TRIMMAAJAT

Hilla Hietaharju

Olen Hilla Hietaharju, -85 syntynyt ”Etelä-Pohojalaanen elukkahullu” Seinäjoen Kitinojalta. Kotoisin olen Teuvalta ja jo pienestä asti peruuttamattomasti rakastunut kaikenkarvaisiin eläimiin, joita lapsuudenkodissa oli koiran, kissojen ja kanin muodossa. Isompana tyttönä hurahdin myös hevosiin, joiden kanssa yritän nykyäänkin puuhastella aina kun aikaa riittää.

Nykyään perheeseen kuuluu avomies ja kaksi koiraa: parsonrussellinterrieri Pessi ja podenco Kipinä. Koirien kanssa harrastelen agilitya, ”kotitokoa” ja lempiharrastuksena on tietysti lenkkeily. Koulutukseltani olen parturi-kampaaja ja lisäksi olen käynyt vuoden mittaisen pieneläinten- ja hevostenhoitajan koulutuksen, jonka aikana ”trimmauskipinä” syttyi.

Trimmausliike Terrifix:n perustin vuonna 2006, jolloin päätin ryhtyä päätoimiseksi trimmaajaksi. Työmäärä on lisääntynyt tasaiseen tahtiin ja loppuvuodesta 2009 oltiin siinä pisteessä, etten enää millään pystynyt yksin tarjota trimmauspalveluja kaikille halukkaille asiakkaille, niinpä huhtikuussa 2010 otin työkaverikseni Anu Välikankaan.